Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009

Μέτρον ημερών

Χε, χε, χε, καλά ωρέ παίδες, από δημοσιογράφους έως φορουμίτας, σας έχει κάμει ο Καλοχαιρέτας να μετράτε ημέρας? Το σημερινόν είναι κατά τύχη το 13ον εις το ενταυθα ιστολόγιον και ως εκ τουτου δε θα το αφιερώσω εκεί που εσκόπευα, τουτέστιν εις τον εκλεκτόν φίλο nhad, όστις κοσμεί και δοξάζει το όνομα της Ελλάδος εις τα περατα του κόσμου και μοι απέστειλε προ ημερών ενδιαφέρον γλωσσομαθηματικόν σχόλιον. Επιφυλασσομαι, εάν άλλο μαθηματικό τεμάχιον. Χε, χε, καλώς κάνετε, και ψάχνετε τας ακολουθίας των ημερών, έχει πολύ ενδιαφέρον.Χαίρομαι ασφαλώς που προκαλεί ο λόγος μου ολίγα κύματα ενδιαφέροντος και ουχί ύβρεων, έστω και κάπως αργά. Δεν έχω χρόνο δια περισσότερα απόψε, αλλά σας παραπέμπω εις τον ολιγόπιστο μεν, φίλεργο δε ανιψιό όστις προσομοίωσε τον ΓΔ περί του αξιώματος Καλοχαιρέτου (ότε εν τρικυμία).


Και φυσικά ηύρε ότι δουλευει - και πώς. Εγώ βεβαιως ουδεμία είχον αμφιβολια, (είχα κάμει παρόμοια εργασία σε μια άλλη ζωή) αλλά μια υπερηφάνεια δια τον λαμπρόν αυτό νέο την ησθάνθην. Η πλήρης μελέτη έχει πολυ ενδιαφέρον, περιλαμβανει και άλλα πράγματα,αλλά ας δώσω εν χαρακτηριστικόν απόσπασμα:"Βγαίνουν ορισμένα ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Καταρχήν στις περισσότερες περιπτώσεις, η κίνηση δεν τερματίστηκε σύντομα, αντιθέτως χρειάστηκαν πάνω από 12 συνεδριάσεις, ενώ κατά μέσο όρο κινηθήκαμε στις 22."

Περί της σημασίας του αριθμού αυτού, μίαν ετέραν φοράν. Συμπέρασμα: Φρόνιμα ταυρώδεις!

Να με συγχωρείτε, μειγμα εργασίας και χαράς με κρατά μακράν υμών. Αλλά, τα έχουμε ξαναειπεί αυτά - και πέραν πάσης αμφιβολίας θα τα ξαναειπούμε... ;-) (συγγνώμην swerengen, χαίρε κουφετάκι!)

Blogspot: http://thrassakos.blogspot.com/

2 σχόλια:

gerodimos είπε...

Μην το αφήσεις αυτό το ιστιολόγιο Μπάρμπα.
Εδώ τα αντιλαμβάνομαι καλύτερα αυτά που γράφεις.
Με εμπνέει δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή έχει ησυχία!

albatrus είπε...

φίλοι μου καλημέρα.
τελικά αυτός ο μήνας θα είναι Αρκούδος Φλεβάρης 2009

έχει δίκαιο ο Γεροδήμος
εδώ δεν έχουμε βαν.
ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΄ΕΚΦΡΑΣΗΣ!
το πεδίον είναι ελεύθερον.
:-))