Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ελλαδικόν ατύχημα εν αναμονήι

Θα έγραφον "Εθνικόν ατύχημα", αλλά ως γνωστόν δεν πιστεύω εις την ξενικής προελεύσεως έννοια του έθνους.

Λοιπόν μετά και τη σημερινή "μεγαλειώδη" συγκέντρωση, ουδεμίαν έχω αμφιβολίαν ότι η συμβατική νομιμοποίησις του πολιτικού μας συστήματος βαίνει προς πλήρη εξάλειψιν. Και τούτο εγκυμονεί μείζονας κινδύνους, όσο και εάν και εγώ τους έχω παλαιόθεν τους απιστεύτους πολιτικούς της ΔΥΜΟκρατίας δια σφαλιάρας α λα Κωνσταντάρα. Διότι οι "αγανακτισμένοι" των οποίων το "Ελληνικόν όνειρον" δια μια θέσιν εις το σπάταλο-ανίκανο-διεφθαρμένο μεν, αλλά μια-χαρά-κατά-τα-άλλα δημόσιο ή/και μια μαιζονέττα εις τα Γλυκά Νερά κατέρρευσε άνευ επιστροφής, οι μέχρι τώρα ζώντες ησύχως με αυτό ακριβώς το "Ελληνικόν όνειρον" μετ'ου πολύ μετατρέπονται εις όχλον.

Και δυστυχώς κινδυνεύει η Ελλάς του 2011 να γίνει ως η Μακεδονία του 1991 (εγώ ακόμη την ενθυμούμε κυρ-επίτιμε). Να θέλουν μεν οι ξένοι να βοηθήσουν όσο μπορούν, αλλά εμείς να θέλουμε να ικανοποιήσουμε την μικροαστική χαζαμάρα του "μονά-ζυγά δικά μας". Δε μας έκανε η "Σλαυομακεδονία" τότε, τώρα οι πάντες την ανεγνώρισαν ως σκέτη "Μακεδονία" τη χώρα των Σκοπίων.

Η μαύρη αλήθεια είναι ότι ΠΟΤέ πριν δεν εδέχθη χώρα βοήθεια του ύψους της Ελλάδος, πολλώ δε μάλλον όταν έχει αποδείξει ότι είναι παντελώς ανίκανος να τη διαχειρισθεί. Και τούτο πολύ απλώς διότι οι Γερμανοί είναι στριμωγμένοι μαζί μας εις το Ευρώ. Εύγε εις τους ηγέτας που μας έβαλαν εκεί μεν, τα έχω ξαναπεί, τι ακριβώς θέλουμε τώρα δε? Ε? Να διαλυθεί η Ένωσις ή να μας οξωπετάξουν προς παραδειγματισμόν?

Τι ακριβώς θέλουν οι διαδηλωταί? Εικάζω να μας χαρισθούν όλα τα χρέη. Μα και ΠΑΛΙ εντός ολίγων ετών, τα ίδια κακάκια θα καταντήσωμεν με τέτοια ελλείμματα. Και διατί να μας χαρίσουν τα χρέη άνευ ανταλλάγματος? Καλό ως όνειρο μεν, μένει να ιδούμε εάν δια μίαν εισέτι φοράν θα μας μείνει ο μαξιμαλισμός δε.

Μακάρι να διαψευσθώ, ειλικρινώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: