Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Υπάρχει ζωή μετά τον Τσίπρα?

Η ζωή συνεχίζεται, τρόπον τινά, και μετά την κατάθεσιν εντολής εκ του Τσίπρα. Τι ωραία που τα λέγουν οι Συριζαίοι! Η χαρά όσων έχουν βγάλει το παραδάκι έξω.

Εν τάξει, προφανώς και δεν ξεύρουν πώς λειτουργεί η καθημερινότης, αλλά εμένα με συγκινούν. Κι όποιος θέλει να αγοράσει κοψοχρονιά να εύχεται να αναδειχθούν πρώτο κόμμα. Όποιος δε θέλει πειραματισμούς που μπορεί να οδηγήσουν εις εθνικήν καταστροφήν ας αντιταχθεί τάχει.

Αλλά, βλέποντας ότι ο εκλεκτός Σαμαράς (του Αγίου Αρσενίου εχθές, το λέω διότι είχον αναφερθεί εις Αρσενίου μαθητάς) "παίζει" ως μονον αντίπαλον τον Τσίπραν, όπως άλλοτε ο Κ. Καραμανλής έκαμε φίρμα τον Ανδρέα -ναι και τότε οι κεντρώοι έχασαν το έδαφος κάτω από τους πόδας τους- διέρχονται διάφορες σκέψεις.

Η Δεξιά εν Ελλάδι, αναβιβάζει αντιπάλους, όπως το πάλαι ποτε ο Ανδρέ, μόνον ότε ούτω έχουν αποφασίσει οι εκτός των συνόρων χορηγοί της, κακά τα ψέμματα. Άρα εις τον πόλεμον των νομισμάτων (προ τριετίας, αμήν), θύμα του οποίου είναι η δύστηνος πατρίς, κάποια πλευρά απεφάσισε ότι ο Αλέξιος είναι το πουλέν της. Το οποίο βεβαίως γνωρίζων την πλευράν αυτήν, υποψιάζομαι ότι αργότερον θα πεταχθεί εις τον κάλαθον. Ελπίζω μονον να μην πεταχθεί και η χώρα μετά του αφελούς αυτού Αλκιβιάδου της εποχής μας.

Καλή αντάμωσιν εις άλλας στάθμας Εκο, κατά πώς φαίνεται 546 και βγάλε καίτοι λέγουσιν τινές ότι προσδοκούν βραχυπρόθεσμον ανάκαμψιν. Εγώ πάλι, θιγείς και ξυλοδαρείς προψές, λέω να κάτσω να λείξω τας πληγάς μου.

Εν τέλει, αισιοδοξούμε ότι ο καλός Θεός της Ελλάδος θα μας βοηθήσει ίνα αποφύγωμεν τα χειρότερα.και θα μας αξιώσει να ειδούμε καλλιτέρας ημέρας.



4 σχόλια:

gerodimos είπε...

Πως να σε αξιώσει ο Θεός ωρέ Μπαρμπούλη?
Αφού παίζεις ανάποδα τον Αλέξη :)
Αλέξης for ever λέμε!!!

gerodimos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
gerodimos είπε...

Μα και το γάλα του παιδιού?
http://gerodimos.capitalblogs.gr/listArticles.asp

gerodimos είπε...

Θέλουμε νέο θέμα.
Και μια που στις επόμενες εκλογές το κοντέρ θα γράψει κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Σία, προτείνω ως τίτλο του θέματος - Υπάρχει ζωή μετά την κυβέρνηση της Ν.Δ και Σία και του νέου μνημονίου?-