Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλαγή φώτων

Το ότι η Κυβέρνησις προτίθεται να αλλάξει τα φώτα των πάντων είναι γνωστόν. Το ότι τα έχει κάνει θάλασσα, επίσης.

Τι κάνεις λοιπόν ότε έχει εκφύγει ο έλεγχος? Μα βάζεις φίλα προσκείμενους δημοσιογράφους, λήπτας ενδεχομένως των πακέτων των "μυστικών κονδυλίων" να επιτεθούν εις εύκολον θύμα. Και ποίο το ευκολότερο θύμα μακράν? Η Εκκλησία.

Αντί λοιπόν να ασχολούνται οι Έλληνες με το κατασχετήριον τέλος ακινήτων, με το ότι δηλαδή δε θα έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους, ασχολούνται με το διατί δεν φορολογούνται οι ναοί. Μάλιστα.

Ας πούμε δηλαδή ότι φορολογούσαν πάντας τους τόπους λατρείας, τας Συναγωγάς, τα Τζαμιά κοκ. Δε θα επαναστατούσαν οι ιουδαίοι και μουσουλμάνοι διεθνώς? Ασφαλώς, που ηκούσθη να φορολογειται λατρευτικός χώρος? Σοσιαλισμό έχουμε, δεν έχουμε σοβιετικόν καθεστώς. Άρα δε μπορούσαν να τα φορολογήσουν. Τότε δηλαδή ακριβώς τι ήθελον οι μουτζαχεδδίν της προοδευτουριάς και καταστροφείς της Ελλάδος? Να φορολογηθούν ΜΟΝΟΝ οι ορθόδοξοι ναοί?

Τα μουζαχεδδινάκια της προόδου, αφού τα έκαναν σαν τα μούτρα τους εις την οικονομίαν τώρα τα βάζουν με την Εκκλησίαν, ήτις, ειρήσθω εν παρόδω, ουδέπω έφερε αντίρρησιν να φορολογείται κανονικώς δια τα μη-λατρευτικά ακίνητα, τουτέστιν όσα εμπορικώς διαχειρίζεται.

Αλλά, καθώς σφίγγουν τα γάλατα και τα "μυστικά κονδύλια" στερεύουν, καλό θα ήτο να αφήσουν ήσυχο την Εκκλησίαν και να κυττάξουν να ευρούν εργασίαν έντιμον και ουχί τάξεως σπογγοκωλαρίου.

Το έχω πολλάκις επαναλάβει εις και μόνον πόλεμος υπάρχει, αυτός της γλώσσης και όλα τα άλλα είναι μάχαι. Και όσον η Εκκλησία θα ομιλεί ελληνικά, τόσο θα την πολεμούν οι οπαδοί του θανάτου.

Κατά τα λοιπά, ως προς τον ΓεΔεί η προ καιρού συζητηθείσα ζώνη στηρίξεων έως το 867, διασπασθείσα ήδη, εγένετο αντίστασις. Λογικόν και επόμενον και πάμε δι' άλλα.

Γρηγορείτε και προσεύχεσθε και μη σκανδαλίζεσθε υπό των δαιμονίων ψευδών της αργυρωνήτου ή μουζαχεδδινικής προοδευτουριάς.

ΥΓ Συνέλαβαν και τον Μάκαρο, πάνω στην αναμπουμπούλα για το τέλος ακινήτων. Τυχαίο?






1 σχόλιο:

ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

Εκτός από το κείμενο, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα (μην το πάρετε σαν προσπάθεια κολακείας, αλλά υπάρχει μία μεγάλη ταύτιση των απόψεών μας - ειδικά σε ό,τι αφορά πατρίδα, θρησκεία, γλώσσα), θέλω να εκφράσω τη μεγάλη ικανοποίησή μου για το συγκεκριμένο άσμα του αγαπητού κυρ Σπύρου το οποίο είναι από τα αγαπημένα μου.

Και για να χαριτολογίσουμε, το γνωρίζετε ότι με αυτό το τραγούδι, ο Ζαγοραίος δηλώνει ότι έχει το μεγαλύτερο στομάχι του κόσμου (έφαγα τη Γή να σ' αναζητάω) με δεύτερο τον Πουλόπουλο (θα πιώ απόψε το φεγγάρι) και τρίτο τον Αλκίνοο Ιωαννίδη (θέλω να πιώ όλο το Βόσπορο);

Καλό κουράγιο αγαπητέ φίλε στο Γολγοθά που ανεβαίνουμε όλοι μας.