Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Βαμ! ηκούσθη εις τον αέρα

Το πρώτον έρχομαι να σας χαιρετήσω και να απολογηθώ που τα σχόλια ήσαν δια λόγον τινά κεκλεισμένα. Τώρα πρέπει να φαίνονται. Ακούω λοιπόν, εν Ελλάδι ών, ότι κανόνιον ικανόν εταιρείας το παλαιότερον σφοδρώς ηγαπημένης πλειόνων παικτών του παρ' ημίν χρηματιστηρίου, ετοιμάζεται να βαρέσει εντός αυτής ταύτης της "βωβής" εβδομάδος. Της εβδομάδος άνευ Χαιρετισμών δηλαδή. Μοι είπε φίλος μάλιστα ότι η απόφασις ελήφθη δια την ακρίβεια την Παρασκευή και προ των τελευταίων Χαιρετισμών.

Αληθές ή ψευδές, κοντή γιορτή, συντόμως θα γνωρίζωμεν. Εικάζεται δε ότι το κανόνιον τούτο, εάν σκάσει, θα παρασύρει μετ' αυτού και πλείστας εταιρείας οι οποίες συνέδεσαν την τύχην τους μετά της ως άνω. Θα κλαύσωσιν τουτέστιν μανούλες, αλλά και μανούλια -αι μετ'αυτής συνδεδεμένες επιχειρήσεις απασχολούν γαρ κατά τεκμήριον ιδιαζόντως εύμορφον προσωπικόν.

Τις οίδε όμως τι τέξεται η επιούσα? Δυνατόν και να είναι φήμες όλα τούτα (αν και οι συγκεκριμένες πηγές δεν με έχουν εισέτι απογοητεύσει). Αυτό που είναι βέβαιον ιστορικώς ωστόσο είναι ότι το ακριβό πετρέλαιο είναι προάγγελος υφέσεων. Και δε φαίνεται να το στματά τίποτε. Δυστυχώς, δυστυχέστατα.

Καλή εβδομάδα εις πάντας και καλήν προετοιμασίαν δια το Πάσχα.

2 σχόλια:

ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε σας εύχομαι καλή Ανάσταση.

geokalp είπε...

όντως ο καλύτερος δείκτης πρόβλεψης ύφεσης είναι το πετρέλαιο...
αλλά αυτό που είναι διαφορετικό από το 2008 - και είναι για γέλια - είναι ότι "ότι αυτή τη φορά, οι αριθμοί είναι μεγαλύτεροι"!!!
http://www.capital.gr/News.asp?id=1167030