Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Προθέσεις εξοντώσεως

Έχω και κατά το παρελθόν γράψει ότι τα ολοκαυτώματα είναι μάλλον σπάνια εις την Ιστορία. Οχι, πολύ συχνότερα ειναι τα χαμηλής ορατότητας εκκαθαριστικά σχήματα. Αντί να σκοτώνεις τον άλλον δηλαδή, σπάς επανειλημμένως το μαγαζί του. Ή, αντί να αποικίσεις μαζικώς χώραν τινά, στοχεύεις εις τα τέκνα. Είτε κανείς δεβρισμέ (ελληνιστι δε φόρον του αίματος καλούμενον),τα παίρνεις δηλαδή γενιτσάρους, ως έως της σήμερον κάνουν αι ξενοδουλοι ιδεολογίαι εν Ελλαδι, είτε δεν τα αφήνεις να γεννηθούν, είτε ευννοείς τάς γεννήσεις μιας ομάδος έναντι άλλων κοκ.

Αναγιγνωσκων δε, άμα τε και φριττων φρίκη μεγάλη, τα "μέτρα" της κυβερνήσεως -πτου-στα-μούτρα-σας-κιοραταδες, σχηματίζουν την βεβαιότητα ότι ετούτοι εδώ ειναι τόσους τον βαρέως ανθέλληνες που οι κομμουνισταί ομοιάζουν με εθνικούς ευεργέτας ενωπιόν τους. Εύγε λοιπόν, περικοψατε παν βοήθημα και φορολόγησατε απηνώς τους γονείς. Λες και λιγο υποφερουν. Αξιος ο μισθός σας.

Εγώ τέκνα δεν έχω, αλλά το σωστό να λέγεται. Δια να σώσουν τάς αργομισθίαςς των κουραδομηχανών αφισσοκολλητών ποινικοποιούν την γέννησιν ελληνοπούλων. Οχι με σφαγές βρεφών, δια της φορολογίας.

Περί δε της γελοιότητος της βαρείας φορολογησεως απο το πρώτο ευρώ των ελεύθερων επαγγελματιών, ας ειπώ μόνον ότι ευρίσκομαι τεταπεινωμένος. Διότι μου τα έλεγον ότε επέστρεψα εν Ελλαδι να τα κρυπτώ κι εγώ τα εδήλωνα όλα.

Πτου σας ξεφτιλισμένοι που θα μας κάνετε όλους κλέπτας και υπερηφάνους που δε σας πληρώνουμε τα μασκαραλίκια σας. 

11 σχόλια:

ΝίκοςΤ είπε...

Καλησπέρα σας. Θα μου επιτρέψετε να προσθέσω στο σχόλιο σας και την καθημερινή πλέον αποψίλωση της χώρας από το εκλεκτότερο και υγιέστερο επιστημονικό της δυναμικό; Από την πολυτεχνική σχολή που φοιτά ο γιός μου δύο πασίγνωστοι στον τομέα τους επιστήμονες πήραν τον δρόμο της επιστροφής στις ΗΠΑ και ο τρίτος του τομέα ετοιμάζεται με να τους ακολουθήσει. Είχε αφήσει το ΜΙΤ και τα εργαστήρια της Mitsubishi πιστός στη ιδέα της προσφοράς στην Ελλάδα, θέλοντας τα παιδιά του να γεννηθούν και να ανατραφούν ως Έλληνες. Τα συνολικό οικογενειακό του εισόδημα φτάνει πλέον για το ενοίκιο, την πληρωμή της κυρίας που προσέχει το παιδί του και την διατροφή του μισού μήνα. Οι σωστοί φοιτητές τους παρακολουθούν απογοητευμένοι και ετοιμάζονται και αυτοί για την οριστική απομάκρυνση από την χώρα που αγαπούν .Συγχωρέστε με για την δραματική ίσως χροιά του κειμένου μου. Αυτή η πραγματικότητα πληγώνει.
ΝίκοςΤ

geokalp είπε...

η παραμονή στο κοινό νόμισμα έχει το τίμημά της

Cardinal camerlengo είπε...

καλημέρα, με τρομάζεις, δε σε έχω ξανακούσει έτσι, (δε σ΄έχω ματανιώσει έτσι είναι το σωστό...)
κι ας σε διαβάζω τα 4 από τα πέντε έτη παρουσίας σου (το πρώτο το διάβασα αναδρομικά όταν είχα αντιληφθεί το λάθος μου του να αποφεύγω τη δυσνόητη -πομπώδη οΐμε θεωρούσα -γλώσσα σου)
τι εννοώ με την πολυλογία μου :
φοβάμαι πως το δράμα κορυφώνεται και βαίνει προς λύση που όμως τρομάζει πλέον και τους γενναίους!

ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

Κυριολεκτική Γενοκτονία.

Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας είπε...

Καλησπέρα σας φιλοι μου! Δεν ήτοι η πρόθεσης μου να ακουστώ απαισιόδοξος, αλλά ρεαλιστής. Η κατάστασις ειναι κρίσιμος. Θα τα πούμε συντόμως και ως τότε γρηγορείτεμ έρχεται χαμηλών βαρομετρικόν...

ΝίκοςΤ είπε...

Βγαίνω στην αναφορά παραπονούμενος.Απέχετε πολύ καιρό ,κάποιοι κάνουν βόλτα στο χώρο σας και αναμένουν τα κείμενα σας.Εύχομαι τα καλύτερα.
ΝίκοςΤ

ΝίκοςΤ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Cardinal camerlengo είπε...

Συμφωνω με το φιλτατο casablanka κ επαυξανω.
Αναμενουμε εναγωνιωδως.Δε γνωρίζω εαν ειμαστε πολλοι,αλλα αυτοι που ειμαστε , ειμαστε πιστοι και σταθεροι..

favlos είπε...

Φίλε Θράσσ προτάσεις βιώσιμες και όχι γραφικές δεν υπάρχουν
Αυτήν έχουμε αυτήν διακονούμε

Από την άλλη υπάρχουν οι συνωστισμοί στη Σμύρνη και 'η διέλευσης ενός στρατού από τα εδάφη μας'

Αληθινά μονόδρομος

favlos είπε...

Φίλε Θράσσ προτάσεις βιώσιμες και όχι γραφικές δεν υπάρχουν

Αυτήν έχουμε αυτήν διακονούμε

Από την άλλη υπάρχουν οι συνωστισμοί στη Σμύρνη και 'η διέλευσης ενός άλλου φασιστικού στρατού από τα εδάφη μας'

Αληθινά μονόδρομος

gerodimos είπε...

Έχω ένα Όνειρο

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3375947&pg=1&OrderDir=