Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Αίσιον και ευτυχές το 2013!

Εις πολλά έτη φίλοι μου! Αίσιον και ευτυχές το σωτήριον έτος 2013!

Καλα πάτε βλέπω, εύγε. Αι τράπεζες οχι και τόσον, αναμενόμενον. Είπον εις ανύποπτον χρονον ότι δε βλέπω λογον να αγοράσω ΕΤΕ ει μη μόνον πέριξ ή και υπό του ευρώ και δε βλέπω λόγον να αλλάξω γνώμην.

Όπερ αναμένω. Καλό λίαν το ραλλακι και η ανωφερεια και την άξιζε το ΧΑΑ, αλλά τα δικά μου τα χαρτιά έχουν ακόμη δρόμο. Ασε που πάσα ανωφερεια μετ´ ού πολύ τελειούται, το θέμα ειναι βεβαίως το πού.

Εδώ ειμεθα και θα τα λέμε. Υγιείαν εύχομαι, προκοπή και πάσαν ευτυχίαν προσωπικήν τε και οικογενειακήν.

Καλή χρονιά!

5 σχόλια:

ΝίκοςΤ είπε...

Δεν πιστεύω αγαπητέ Θρασύβουλε να ακολουθήσετε τον δρόμο του Μποστ κατά το νέο έτος.Σας αγαπάμε όπως σας γνωρίζουμε,ας τηρηθούν τα πατροπαράδοτα. Καλή και ευτυχισμένη χρονιά να έχετε,με υγεία και κατακτήσεις κάθε είδους.

gerodimos είπε...

Καλή και ευτυχισμένη χρονιά να έχεις Μπαρμπούλη.
Ο Ανηψούκας σου

ΝίκοςΤ είπε...

Αγαπητέ οικοδεσπότη πιστεύω ότι διαβάζοντας το σχόλιο μου θα αναρωτηθήκατε αν ευρισκόμουν σε κατάσταση μέθης όταν το έγραψα,αφού μίλησα για Μποστ και άλλα περίεργα.
Θα εξηγήσω τι συνέβη. Διάβασα το κείμενο σας την μέρα που το αναρτήσατε σε άλλον υπολογιστή από αυτούς που συνήθως χρησιμοποιώ και έκπληκτος διαπίστωσα ότι έβριθε ορθογραφικών λαθών, γεγονός αδιανόητο για σας.Υπέθεσα ότι έγινε εσκεμμένα και έτσι παρασύρθηκα στο λάθος μου.Καλή χρονιά και πάλι.ΝίκοςΤ

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά!

gerodimos είπε...

Mig - sky is limit
http://www.capital.gr/messages/showTopic.asp?id=3553426&pg=4