Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Διατί χαίρεται ο κόσμος?

Αποτελεί ένα κάποιο παραδοξον το γεγονός ότι αι εν Ελλαδι τράπεζαι ανήλθον κατα περίπου 50% εντός ολίγων ημερών με το που εδωσα έγκρισιν υπέρ της κούρας με ελπίδα αναπτύξεως την οψίαν προ της Παρασκευής και 13. Την επομένην του τοπικού πυθμένος εξ όσων βλέπω. Μπα, σκουριάζεις Καλοχαιρετα.

50%, ε? Τι έχασα? Δεν μπορεί, κάτι έχασα. Η κουρά, ευπρόσδεκτος ασφαλώς, είναι το μέσον του δρόμου, ουχί το τέλος. Η κατάστασις της χώρας δεν είναι διατήρησιμος και 100% να κουρευθουν τα ομόλογα των ιδιωτών (δηλ των τραπεζών). Και η αλλαγή προς την εξυγίανσιν δε θα γίνει άνευ κόστους, φρέσκων κεφαλαίων και βαχάλου, νομίζω.

Εάν αγοράζετε τώρα τραπεζικούς τίτλους, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι καμνετε, διότι εγώ ομολογώ τα εχω χαμένα. Καλή η ανωφερεια ανακουφίσεως, αλλά δεν κρατα ες αιεί. Μπορεί ασφαλώς να κανω λάθος και εις εκαστος μονος υπευθυνος δια τα κεφαλαιά του, αλλά απλώς βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάμνετε.

Απλούν.

3 σχόλια:

mc είπε...

όταν βγαίνουν πέντε μαύρα απανωτά στην ρουλέτα και πεις ότι είναι η ώρα του κόκκινου, είσαι πολύ νέος. όταν γνωρίζεις ότι η συγκεκριμένη ρουλέτα φτιάχτηκε για να χάνεις και επιμενεις στο νεανικό λάθος, τότε είσαι γερος και ξεκουτης. άρα μια χαρά είσαι μπάρμπα.

favlos είπε...

ΑΜΚ το μυστικό φίλε Θράσσ

gerodimos είπε...

Να τις αγοράζουμε και να τις πουλάμε μπορούμε Θείο?
Αν και με κεφαλαιοποίηση κοντά στα 200 εκ ευρώ η ΑΛΦΑ δύσκολα θα την ξαναδούμε!
Εδώ που φτάσαμε όμως, ποτέ μην λες ποτέ, γιατί βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητες περιοχές και ουδείς γνωρίζει την συνέχεια.
Το λογικό και πρέπον βέβαια είναι να ακολουθείς την κίνηση και την τάση της αγοράς.
Καλή συνέχεια Μπαρμπούλη. Βγάλε αυτόν τον μετριασμό των σχολίων.

Ο Ανηψούκας