Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Υπέρ της κουράς

Το πρώτον εύχομαι εις πάντας τους φίλους υγιεία, ευημερία και πάσαν επιτυχίαν και ευτυχίαν εντός του μόλις ανατείλαντος 2012. Δισεκτον το έτος και Ολυμπιακόν, εύχομαι δε δια την πατρίδαν μας καλλίτερον.

Προχωρούν, αλλά δεν ολοκληρούνται αι διαπραγματεύσεις περί της συμμετοχής των ιδιωτών (PSI+). Η ώρα των 60 λεπτών που ελεγα προ ετών αφικνυται τάχει, μονο που κατά πως φαίνεται τελικώς η κουρά θα είναι εις τα εξήντα και ουχί το απομένον. Αυτό είναι μάλλον καλό εδώ που φτάσαμε, αν και καλλίτερο θα ήτο να αφήσουμε τα 60 λεπτά και να πάμε εις το τέταρτο να ανασάνουμε. Να κουρευτούν τουτέστιν τα ομόλογα κατά 75%. Καθώς τούτο δε φαίνεται πιθανόν, ελπίζω τουλάχιστον οι όροι να είναι τέτοιοι που να αξίζει τον κόπον, ιδία ως προς την διάρκειαν, τον τόκον και την περίοδον χάρητος, απαντα λίαν σημαντικά εν όλω.

Επιθυμώ επίσης να ειδώ και την ΕΚΤ να συμμετέχει διότι δεν αντιλαμβάνομαι πώς είναι δυνατόν να κουρευτούν άπαντες οι υπόλοιποι, της ΤτΕ περιλαμβανομένης, και αυτή να μείνει απ'όξω. Αφήνω που κρατά μερικάς δεκάδας δις και η κουρά της θα ήτο ευλογία.

Συνολικώς όλα αυτά μπορεί να φέρουν μια κάποιαν ανακούφισιν ώστε να σταματήσει η ύφεσις εντός του έτους. Και μετά βλέπουμε. Η Ελλάς έχει περάσει και χειρότερα και ξανά πορος την δόξαν ετράβηξε.

Εις πολλά έτη με υγίεια!

8 σχόλια:

geokalp είπε...

ευχές και από μένα!
και καλό ΣΚ!

υ.γ.
ο Λεωτσάκος πλέον φτάνει στο όλο, ήτοι 100%! που φτάσαμε...

Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας είπε...

Καλή χρονιά φίλε μου! Πολλά έπαθονη κατ´ οναρ την προηγουμένην και ιδού εβγήκε.

Τες πα, να τελειώνει το παραμύθι, αν και δε γνωρίζω να έχει υπάρξει 100% αθέτησις πληρωμών υπό κράτους. Πάντα κάτι δίδεται, ενίοτε εις είδος κ επαχθεστατον.

mc είπε...

εάν σ' αυτή τη δόξα υπάγονται και οι τρεις τελευταίες δεκαετίες, ας ζήσουμε με λιγότερη κι ας είν και κουρασμένη.

mc είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mc είπε...

"κουρεμενη" :-)

ΝίκοςΤ είπε...

Καλή σας χρονιά.Υγεία πάνω από όλα.
ΝίκοςΤ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΛΑΔΟΣ Η ΧΑΗΝΗΣ είπε...

κουμπαρακι εσυ καλα τα λες...και ο θεος να συχωρεση τα κοκαλα τσι μανα σου που σεκαμενε..

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΛΑΔΟΣ Η ΧΑΗΝΗΣ είπε...

κουμπαρακι εσυ καλα τα λες...και ο θεος να συχωρεση τα κοκαλα τσι μανα σου που σεκαμενε..