Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο μην των Κράχ

Εν αντιθέσει προς τον αγαπητόν ανιψιόν mc, εγώ ουδεμία έχω αμφιβολία ότι ο Οκτώβριος είναι ο μην των Κράχ. Όχι ως προς την δύστηνο πατρίδα βεβαίως, εδώ ομιλούμε δια πολλά έτη ζόφου βουτηγμένου στην κρατικοδίαιτη προοδευτουριά. Διεθνώς ομιλώ. Καθώς μάλιστα βλέπω πολλές κ σημαντικές αντιστάσεις διαρρηγνυομενας, ουδεμίαν έχω αμφιβολία ότι δεν είμεθα στο τέλος της ταλαιπωρίας.

Βλέπω επίσης να ξεγράφουν σιγά-σιγά και οι ισχυρότεροι συμμαχοί μας την πατρίδα μας. Εις χείρας των ανικάνων, να μην ειπώ προδοτών των νεωτέρων γενεών υπέρ των πελατών τους, η χώρα, δεν παραξενεύει αυτό. Εδώ ο κόσμος χάνεται, αυτοί θα κάνουν λέει... πρόωρο συνταξιοδότησιν ορισμένων χιλιάδων που θα εδυναντο ήδη να είναι συνταξιούχοι.

Και αυξησιν μισθών βεβαίως. Όπως λέει και μια ψυχή, κλείνουμε τα μαγαζιά Παρασκευή και δεν ξέρουμε ποίο ΣΚ θα σκάσει το κανόνι.

Αλλά, δεν πειράζει, τουλάχιστον αντιστεκόμεθα εις τους κακούς δυτικούς. Διότι, εν τέλει, η άρχουσά μας τάξις πάντοτε ως Αφρασιατική συμπεριεφέρετο.

3 σχόλια:

mc είπε...

Ω, καλημέρα!
Η σύνθεση Οκτωβρίων.

Ενδιαφέρον είναι, ίσως, ότι σ' αυτές τις χρονικές περιόδους ο Dow δεν πήγε και πουθενά (δείχνει να χάνει κιόλας), ακριβώς λόγω των ενδιάμεσων κραχ. Δεν είναι πολλά, είναι κραχ. Και πολλές φορές αρκεί να είναι κανείς συνετός, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να τον βρει το κραχ εντός, και ούτε και χρειάζεται να καταφεύγει σε "περίεργες" μεθόδους πρόβλεψης.
Από κει και πέρα, υπάρχουν πάντοτε και οι οπτικές παρατηρήσεις, τόσο στον S&P, όσο και στον Dow.
Χώρια που οι ακολουθητές τάσης, μπορούν πάντοτε να παρακολουθούν και συμβάντα με δυσάρεστες συνέχειες κάποιες φορές.

ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε καλημέρα:

Ναι στη χρεοκοπία μας.
Ναι στα κραχ.

Πέραν της φτώχειας και των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσουμε, πιστεύω ότι το καταλαβαίνετε κι εσείς ότι η μόνη ελπίδα για έξοδο του έθνους και της πατρίδας από τον κίνδυνο του αφανισμού δεν είναι άλλη από την πλήρη χρεοκοπία μας (οικονομική - γιατί σε όλους τους άλλους τομείς είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι).

ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2511950&pg=19&pid=2514587&orderdir=asc#post_2514587