Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Οι Τριακόσιοι

Παρακαθήμενος εις την τράπεζαν εξοχικής μου οικίας, ήκουσα μεθ'ενός κάποιου ενδιαφέροντος συνδαιτημόνα τινά να λέγει ότι καμμιά τριακοσαριά άνδρες της Διεθνούς Δυνάμεως (Frontex) εις τον Έβρο κατόρθωσαν να σταματήσουν την εισροή λαθρομεταναστών έως ολίγων δεκάδων. Και τούτο διότι, εξ όσων γνωρίζω, δικούς μας, πληρωμένους δηλαδή εκ του υστερήματος της γραίας και του ιδρωτος του νέου ενόπλους έχει ο Έβρος μερικάς μυριάδας. Αλλά, όσον καιρόν έκαμναν κουμάντο, εγέμισαν αι Αθήναι και η χώρα πάσα με εκατομμύρια λαθραίων.


Ιδού λοιπόν δια μίαν εισέτι φοράν που οι τριακόσιοι καλώς πεπαιδευμένοι εν Ελλάδι καταφέρνουν όσα δεν μπορούν οι μυριάδες τρυφηλοί καλοπερασάκηδες του σπατάλου, ανικάνου και διεφθαρμένου τέρατος. Το μεν πάλαι ποτέ ήτο ο Πέρσης βασιλεύς, το νύν η σατραπεία του υπό κατάρρευσιν πολιτικού συστήματος της δημοτικής (δημοτικισμός βεβαίως σημαίνει λαϊκισμός, μην τα ξαναλέμε), του ανοσίου δημοσίου.

Κατά τα λοιπά, εκεί που σας άφησα, σας ευρίσκω και η Credit Suisse (και αυτή) καταλήγει ότι η εν χρω κουρά πρέπει να γίνει κατά 37 λεπτά του ευρώ. Ε, εντάξει, τα είπαμε αυτά από πολλού χρόνου, η ώρα των εξήκοντα λεπτών αφίκνυται τάχει.

Καλή Μεγάλη Τεσσαρακοστή εις πάντας.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλώς ήρθατε.

gerodimos είπε...

Γεια σου Μπάρμπα, στις ομορφιές σας σας βρίσκω!!!

gerodimos είπε...

Άνοιξε τα σχόλια ρε Μπάρμπα να μπορούμε να γράφουμε!!!

geokalp είπε...

αυτά που υποστηρίζετε, μοιάζουν σα να είμαστε στις αρχές 2009 και να γράφετε [http://thrassos.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=16534&blid=10] ότι είμεθα προ των πυλών του ΔΝΤ...