Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Έθεσα τα βραχέα και εβούτηξα

Ωρε, τι χωράρα είναι αυτή? Στάκτη, βούρβερη και άνοδος της ΕΤΕ υπέρ τα 2350. Ωρέ πάμε καλά? Δεν μπορεί, εδώ γίνεται η διανομή της αρκτου. Τώρα βεβαίως θα μοι ειπείς, ο καθείς βλέπει ό,τι θέλει - κι εγώ θέλω να ειδώ το πράγμα να ξεφουσκώνει. Ίσως, αλλά το πράγμα εγένετο πλέον αστείον. Εν Ελλάδι σπανίως βραχυθετώ, αλλά μια και ευρέθην πίσω εις το κλεινόν άστυ, είπον να κάμω ένα αστείον.

Τουτέστιν να βάλω τα σορτς μου και να βουτήξω. Σιγά την ισχυρά οικονομία που μου θέλει την ΕΤΕ και εις τα 2500. Και να με στοπάρει, θα εξέλθω ως βρεγμένη γαλή. Να σκάσω σαν καρπούζι αποκλείεται και το στοπλόσσι να είναι καλά.



Τα λέμε τον Σεπτέμβριο. Ω ρέ δουβάρ!

3 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Xαχαχαχα. Μα βουτήχτε αγαπητέ! Μου αρέσει ο τίτλος σας, διότι καταδεικνύει πως με διαβάζετε.

Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας είπε...

Χα, χα, να δούμε τι θα δούμε φίλε μου. Είδον αρχίσατε να αναγιγνώσκετε προφητείας. Καλον βήμα. ;-)

mc είπε...

Προσπαθώ να κατανοήσω εάν υπάρχει συναίσθηση του τι εστί κίνηση της τάξης του 54% από τα χαμηλά του spx. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Από την άλλη εκείνο που μάλλον κατανοώ, είναι ότι πάνω ή κάτω μάλλον φύκια έβγαλαν τα "παιδιά" τα τελευταία χρόνια. Και αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Μα δε μπορεί, κάποιος θα δείξει τον αντίθετο δρόμο σ' αυτό τον παραλογισμό. Και αυτός ο δρόμος θα είναι και το πρώτο σημάδι εξυγίανσης.